Ana Menü
Çevrimiçi Zurnacılar
· Çevrimiçi Zurnacı Ziyaretçiler: 2

· Çevrimiçi Zurnacı Üyeler: 0

· Toplam Üye Sayısı: 62
· En Yeni Zurnacı Üye: sude
Zurna FinaL.Net | Zurna Sohbet - Zurna Chat , Zurna mIRC » Hertelden Forum » Güzel Sözler
SMS Özel Mesajları
Kullanıcı Adı
Parola
Kayıt S.S.S. Üye Listesi Bugünkü Mesajlar Arama

Başlığı Yazdır

08-11-2009 01:25 ÖS
Katılım Tarihi: 05.11.09

Uyarı seviyesi 0
ThuNDeR

Üye
  SMS Özel Mesajları

» Gül Gül demiş bülbül güle Gül gülmedi gitti Bülbül güle,gül bülbüle yar olmadı gitti

» Gelecekse beklenen beklemek güzeldir....Özleyecekse özlenen özlemek güzeldir....Sevecekse sevilen:İŞTE O HERŞEYE BEDELDİR......

» Dünyada Güneşin doğmadığından Ateşin yakmadığından Suyun akmadığından Şüphe et ama... Benim Aşkımdan ASLA...BEBEĞİM.

» ÖZLEMİN VAR ŞU GÖZYAŞLARIMIN SUSKUNLUGUNDA YÜREĞİMDE KAHREDİCİ BİR YANLIZLIK ELLERİMİ AÇMIŞ DUA EDİYORUM ALLAHA SANA OLAN TERTEMİZ DUYGULARIMIN SONSUZLUĞUNDA SENİ ÇOK ÖZLÜYORUM BİTANESİ

» sen hiç ölümün gölgesinde ölümü yaşadın mı bir garibin elinden tutupta ölüme rest çektin mi sen cilalı parlak yerlerde gezerken ben parçalanmış vucudumla hapishane köşelerinde güneşin doğuşunu bekliyordum....

» Bak Arkadaş Seviyorsan Şunları Bil... Uzaktır Gidemessin Yakındır İstediğini Yapamazssın Güzeldir Erişilmezdir Sevdalısındır Dürüstçe Anlamazdır Tek İstediğin Yalnız Kalmaktır Onu Bile Çok Görürler Seni Anlamazlar Sen Bence Ne Yap Biliyormusun Arkadaş Yeterki Sev Tek Taraflı Olsa Bile Ebedi Sev Sevki Güller Utansın Kuşlar Kıskansın Ama Onu sev...

» Hatırlamak gönül dağındaki gül kadar güzel ise , unutulmak hüzün dağındaki diken kadar acıdır.

» Şafak kaçta askerim ekmegim aşım helalim sen nöbette beklerken ben yolunu gözlerim hasretin zor memedim

» Yarınlar umudumdu benim bugünlere düşmandım, yarınımdım sen benim bugünüm olamazdın ,yarınlar hic gelmedi,ben hep bu gunlerde kaldım

» GÜNAYDIN KALBİMİN SAHİBİ GÜNAYDIN AŞKLARIN EN TATLISI SEVGİLERİN EN GÖRKEMLİSİ GÜNAYDIN SOĞUK KIŞ GECELERİMİN ATEŞİ SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM

» Kader beyaz kağıta sütle yazılmış yazı, elindeyse sıyır beyazdan beyazı. Tanrımdan umuyorum ki seni kaderime yazmış olsun...

» sana olan sevgim bedenimdeki kanlarin hepsi bedenimi terk edince ve sana olan sevgim ben ölünce bitecektir!!!

08-11-2009 01:40 ÖS

Uyarı seviyesi 0
ThuNDeR

Üye
Giderim Ben Umutsuzca Yelkensiz Gemi Misali Hasretin Vurur Beni Vefasız Bir Hançer Gibi Sanmaki Korkarım Ben ölümden.. Acı Ayrılıktan Korkarım Sensizlik Ne Demektir Bilemezsinki Ayrılıktan Acı ölümden Gerçek

Simdi Saat Sensizligin Ertesi, yildiz Dogmus Gökyüzü Ayaydin, avutulmus Cocuklar Coktan Uyudu. Bir Ben Kaldim Tenhasinda Gecenin, bir Avutulmamis Ben

Elimde Denizden çaldığım Bir Midye Var. Denize O Kadar Uzak Ki Senle Ben Gibi Ama Aramızda Bir Fark Var O Denize Sen Bana Aitsin

Hasretin öldürdü Beni ! şimdi Geceler çaresiz, Geceler Sensiz, Bir öpüşten Daha Sıcak şimdi Yağmur Damlası, Gelip Konar Dudaklarıma Sessiz. Söylemişmiydim Hasretin öldürdü Beni Hiç Sebepsiz

Eğer Canın Sıkılıyorsa Gece Her Zamankinden Karanlık Gözüküyorsa Gökyüzüne Bak Ve Sabahı Düşün Inan Sabahı Bekleyen Tek Sen Olmayacaksın

Bir Anımsın Okuyupta Bitiremediğim, Bir özlemsin Yalvarıpta Hükmedemediğim, Bir Sen Sensin Merhaba Deyipte Elveda Diyemediğim, Bir Tek Bildiğim Var Sensiz Ben Hiiiçiiimmm

Yalnızlık Ne Mavi Derinlikleri Olan Denizlerde Nede Sıcak çöllerde Olmaktır, Yanlızlık Bu şehirde Seni Arayıpta Bulamamaktır

Neden Bu Kadar Zor Seni Sevmek Ve Bulamamak Dokunmak Istedikçe Uzaklaşmak Düşündükçe Unutmak Neden Bu Kadar Zor Seni Sevdiğim Halde Söyleyememek Hep Birşeyler Gizlemek Sana Sahip Olacağım Yerde Seni Kaybetmek

Bir Karanlik Geliyor Yokluğunun Ardından. Ne Zaman Güne$ Batsa Bu Son Gecem Diyorum. Vazgeç Yalan Dünyanın Köhne Saltanatından. Yeti$ir Bunca Keder Bunca Elem Diyorum. Bu Ne Bitmez Ayrılık, Bu Ne Bitmez özlem Diyorum

Yalnızlık Gecelerin, ümit Bekleyenlerin, Hayal çaresizlerin, Yağmur Sokakların, Tebessüm Dudakların, Sen Ise Yalnız Benimsin Birtanem

Akşamın Matem Rengine Büründüğü Saatte Gökyüzündeki Kandiller Tek, Tek Yanmaya Başladığında Içimde Sessiz Bir çığlık… özlemeyi özledim. özlemeye Değer Ne Kaldıysa

Kaybetme Korkusu Taa Içimdeyken, Bekle Diyorsun,döneceğim Bir Gün. Beden Beklemesine Bekliyor Ama Yürek Kan Ağlıyor Sensiz Geçen Hergün

08-11-2009 01:41 ÖS

Uyarı seviyesi 0
ThuNDeR

Üye
Sensizligi idam ediyorum! Hasretin firar edecek, hep yanimda kalacaksin. Ömür boyu yüregimde mahkum yasayacaksin. Sevsende, sevilsende binlerce kez, sen ömrümün sonuna kadar benim kalacaksin!..

Uzak yollara bakma! Gözlerin dalar gider anda. Dar geliyor bu ankara. Sensizim bu ellerde, sensizim sevgilim...

Herzaman duyamadigimiz o toprak kokusu bu zamanda aranan gerçek sevgiler gibi yagmur arkasinda sakli olan toprak kokusu gibi ortaya çiksa keske...

Özledigim ne sensin ne de bir baskasi... özledigim gerçekten hissetmeden bana "seni seviyorum" demeyecek biri..

Hani insan aglamak ister, Gözlerinden yas gelmez ! Hani gülmek ister,yürekten gülmez! Hani birini bekler o hiç gelmez! Iste o zaman ölmek isterde ECEL gelmez!

Gözlerimi kapattigim an gözümün önünde konusmaya basladigimda ismin agzimda sanki benim gölgem gibisin peki ya ben senin için neyim söylermisin ?

Özlem bence ne bir seye duyulan hasret nede ulu bir arzulayis. O bence içten içe aglayis yada senden ayri yasayis...

Yasamak özlemsiz, özlem sevgisiz, sevgide sensiz olmaz... Unutma sevmek daima beraber olmak degildir. Sen yokken bile seni yürekte yasatabilmektir...

Ilik bir rüzgar esti buradan, nereden estigini bilemedim nereye gidiyorsun dedim özlenen heryere dedi aklima sen geldin cünki özlenen sendin. birtanem

Baliklarin sevgisini bilirmisin birbirlerine dokunamazlar ama sevgilerini hep yüreklerinde hissederler bende simdi sana dokunamiyorum çünkü sen hep yüregimdesin.

Bir gün bir sevda çalar kapinizi... Sasirirsiniz, beklemiyorsunuzdur... Bu güne kadar gelen sevgilere hep misafir olarak bakmissinizdir... Ancak, bu sevgi asktan öte olarak yerini alir gözlerinizden kalbinize !

Biraz buruk bir duygu yüklenirse yüregine gözlerin zaman zaman takilirsa uzaklara kulaklarin ansizin çinlarsa bilki bir yerlerde delice özleniyorsun.

Yapraklar sararip düserken yere, o güzel gözlerini çevir göklere, hergün istemem, yilda bir kere,adimi anmayi sakin unutma.

08-11-2009 01:41 ÖS

Uyarı seviyesi 0
ThuNDeR

Üye
Yüreğim umulmayan yaralarla başedemezken bir tatlı aşk gülüşü özledi gözlerim ve sen hangi alemde hangi düşlerde isen gel çünkü gülüşünü "çok özledim"

Akşamın matem rengine büründüğü saatte gökyüzündeki kandiller tek tek yanmaya başladığında içimde sessiz bir çığlık... özlemeyi özledim. Özlemeye değer ne kaldıysa...

Yorgunum özlemekten hayalini, ağlarım gözlerimde yaşlar seli bir seni unutmadım yıllardır birde ben ağlarken gittiğini, dayanamamam inan dayanamam buna unutamam bir an dokunamam sana harcanırım uğruna, aldırmadan zamana diyemem dilim varmaz diyemem elveda...

Benden çok uzakta olsanda sana sarılıp dokunamasamda sana sesimi duyuramasamda kalbimizin bir olduğunu ve seninde beni ne kadar özlediğini biliyorum.

Sen hasretimsin, kaderimsin, yaşayamadığım günlerim sevgisine doyamadığım akşam gözlü yarimsin. Seni çok seviyorum...

Bu akşam yine sensizlik düştü içime, bu akşam gözlerin doğdu yüreğime, çekilmez oldu hasretin bedenime, ağladım anılara sessizce bu akşam ölmek istedim yine habersizce...

Seni her özlediğimde kalbime bi yıldız çiziyorum, artık benimde bir gökyüzüm var...

Sesine mevsimlerin eğildiği, gözlerine baharın ağladığı, ağlar gibi gülmeni, dokunuşlar gülecek gibi duran yüzünü özledim

Sana ansızın vuruldum, kavgada yediğim yumruk gibi, hiç acıtmadın, bittiğinde kavga, aynada baktığımda kendime yüreğimde kapanmayacak bir yara olmuş ve sen bitanem uzaktan uzağa sen gülüşler atarken ben bir yarama bir sana bakıp sessizce seni özleyerek ölümü bekliyorum.

Gel desem seviyorum seni, dön desem seni nasıl özledim bir bilsen...

Kaybetme korkusu taa içimdeyken, bekle diyorsun, döneceğim birgün. Beden beklemesine bekliyor ama yürek kan ağlıyor sensiz geçen hergün...

Hasretim rengine siyahmı desem ağarmak bilmiyor sonsuz geceler ya gülerdim ya ölürdüm görsem ömrümden uzansa sensiz geceler...

Usandım yeşermemiş umutsuz bahçeyi beklemekten, usandım, tarla kuşunun sesinden usandım bu yürekten kendimden usandım durup durup seni özlemekten...

Merhaba hüzün adası, ben duygu gemisi, gecenin katranlığında yanaştım limanına... Yüküm mutluluk, kulak ver bak ne diyor gemide ki ses, özledim seni biriciğim...

Ne geceler bekler sabahı ne taze ölüyü mezar, nede şeytan bir günahı seni beklediğim kadar...

Ansızın bir duygu körüklenirse yüreğinde aklına takılırsa uzaklar, birde kulakların çınlarsa amansız, bilki biryerlerde özlenmişsindir...

Zaman geçmezdi inan sana kavuşmanın umudu olmasaydı, can dayanmazdı inan eğer hasret dolu mektuplar olmasaydı, her gece dua ettim tanrıya duysun diye, sana verdiğim sözü tutmaya ömrüm yetsin diye, ölüm gelip almadan önce sana dönmek boynumun borcu, boşuna çekilmedi bunca acı, dayan ne olur biraz daha dayan, bu yalnız geçen akşamları sana, unutturmak boynumun borcu...

Saçlarımı kesip rüzgara atacağım, taki haber götürsün bir gün sana, içimde bir şeytan var diyor ki: "aklına ne gelirse yapsana"

gözlerim baharı görmez oldu tenim güneşi duymaz oldu içimdeki tek özlem sevin gözlerimdeki yaş dinmez oldu...

Seninle el ele gezmek sana sarılıp yıldızları seyretmek gözgöze ağlayıp gülmek yaşamak istediğim son anlar oldu...

08-11-2009 01:42 ÖS | Düzenleyen ThuNDeR 08-11-2009 01:43 ÖS

Uyarı seviyesi 0
ThuNDeR

Üye
bir görebilsem yüzünü beklenmedik bir şehirde ne yaprak düşer sonbaharda,ne yağmur...ne acı kalır yüreklerde,ne gözyaşı...bir değse gözlerin gözlerime ne hüzün kalır gecemde,ne matem...ne asiliği kalır yüreğimin,ne hırçınlığı...ne çok özledim seni bir bilsen...

Özledim, hasretim güzel gözlerine Sensiz günlerim geçmiyor, inan Rüyamda uzandı ellerim ellerine Gel artık, özledim, ne olur gel!

yürüyorum ama nereye gittiğimi bilmiyorum, karşıma her zaman sensizlik çıkıyor,ağlıyorum ama yanımda değilsin!sensizlik bu hayatta yaşayıp hiçbir şeyi hissetmemek...

uykularmı kaçmadı geceleri ansızın uykumdan mı uyanmadım ruyalarımda senimi gormedim sensızlıgmde senı dusunup azmı sıgara içmedim nerdesın kımlesın sen şimdi.sensizliğimde çaresizim ben seviyorum senı

telefonun tuşlarına bir can ekledim çekmeyen şebekeyi hasretle süsledim eyyy bu mesajı okuyan seni çok özledim...............!

karanlik aksamlarda mutsuz yarinlarda yanlizken uzaklarda gulmeyi unutmasevdigin seninle olmasada sevmeyi unutma sevmeyi unutmus olsanda sevildigini unutma.

bilirim buzdağıdır özlem eflatun sabahlarda bilirim kulaklarım çınladığında özleyenim vardır uzaklarda ve yine bilirim ki özleyenim Özledğimdir ASLINDA.

Sen seni özleyenin özleminden habersiz; özlemle özlenmektesin sen varya sen özlemlerin içinde en çok özlenensin

yaşamak özlemsiz, özlem sevgisiz, sevgi sensiz olmaz; unutma ki sevmek daima beraber olmak degil,sensizken bile seninle olabilmektir... şimdi yanında degilim belki ama özlemim ve sevgim hep seninle...

Şimdi uzaklardasın benimle değil,ben ise yalnızım seninle değil,adın kalbimde dilimde değil,kalbim seninle içimde değil,SENİ ÇOK SEVİYORUM elimde değil.[/b]

08-11-2009 01:44 ÖS

Uyarı seviyesi 0
ThuNDeR

Üye
Yüreğim umulmayan yaralarla baş edemezken bir tatlı aşk gülüşü özledi gözlerim ve sen hangi alemde hangi düşlerde isen gel çünkü gülüşünü çok özledim.

Akşamın matem rengine büründüğü saatte, gökyüzündeki kandiller tek tek yanmaya başladığında içimde sessiz bir çığlık... Özlemeyi özledim... Özlemeye değer ne kaldıysa.

Ansızın bir duygu körüklenirse yüreğinde, aklına takılırsa uzaklar ve birden kulakların çınlarsa amansız bil ki bir yerlerde özlenmişsindir.

Telefonun tuşlarına bir can ekledim, çekmeyen şebekeyi hasretle süsledim. Eyy bu mesajı okuyan seni çok özledim.

Bilirim buzdağıdır özlem, eflatun sabahlarda. Bilirim kulaklarım çınladığında özleyenim vardır uzaklarda. Ve yine bilirim ki özleyenim özlediğimdir aslında.

Yine gün doğdu,yine uyandım. Gün uyanmam için doğdu, ben seni özlemek için uyandım. Ve bi tanem şimdiden yarını özledim.

Özlem bence ne bir şeye duyulan hasret ne de ulu bir arzulayış... O bence içten içe ağlayış ya da senden ayrı yaşayış.

Gülü sevdim gülmedim, gülden düştüm ölmedim, bir gün olsun görmedim, ben yarimi özledim.

Serin bir rüzgar esti demin. Nereden geçtiğini bilemedim. "Nereye gidiyorsun?" dedim, "özlenen herşeye" dedi. Aklıma tek sen geldin. Çünkü özlenen sendin.

Akşam olunca hüzünle dolarım, ateşini bağrımda yakarım, özlemle gül gibi solarım, gülün ömrüyle değil sevdasıyla yaşarım.

08-11-2009 01:45 ÖS

Uyarı seviyesi 0
ThuNDeR

Üye
unutulanlar unutanlari asla ama asla unutmaz !

♥ merhaba özlenmesi en güzel insan.özümde özlediğimgözümde tütengülünce beni güldüren yüzduyduğumda en mutlu olduğum ses. SENİ ÇOK ÖZLEDİM

♥ ya değerimi bileydin ya da değerin kaybolmadan geleydin

♥ Sen Solgun baharlardaki mavi yağmurum Akşam kızıllığında yorgun gölgem Kış ayazında yaz güneşimsin. Bulutlardaki saklı düşlerim Her günün sonunda özlediğimsin. Yüzün kadar temizdir kalbin Hangi sevgi alabilir yerini? Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor Sensizlik ölüm kadar acı…

♥ Sabahları seviyorum insanları seviyorum filmleri şarkıları kitaplarısıcak ekmeği kalabalık sofralarıçikolatayı minicik bebekleri rüzgarda yaprak olmayı geceleri yıldız olmayı yaz gecesinde yağmur olmayı sevdim... Ve en çokta seni sevdim Hep yokluğunda...

♥ Çarşıda kaybolan çocuğun elinde soğuyan anne sıcaklığı hızıyla ayrıldın benden Oysa ben çay bardağında bırakılan dudak payı kadar bile ayrı kalamam senden… (

♥ Sıkıntı çekecek kadar gücüm acı çekecek kadar sabrım kalmasa da Seni sevecek kadar kalbim her zaman vardır. Hani dağlarda dört mevsim erimeyen kar olur ya; yokluğunda yüreğimden eksilmeyensin sevgi...

♥ Yaşadığım her an Seni özlemeye itiyor beni Ağır geliyor yokluğun Beklediğimsin özlediğimsin özlemimsin..

♥ Yokluğun sırtıma saplandı bir bıçak gibi Akıtır taşa toprağa kanımı Dünya seninle aydınlık ve güzeldi Şimdi bin güneş doğsa götüremez karanlığımı...

♥ Sevdimse; verdiğin yürekle sevdim Sen açtın bu ufku karşımda sonsuz Yürüdüm bir yolun sonuna geldim Yıkık üzgün ve paramparça SENSIZ...

♥ Bir gün anlarsın hayal kurmayı; Beklemeyi ümit etmeyi. Lanet edersin yaşadığına... Maziden ne kalmışsa yırtar atarsın.. Seni sevdiğimi işte o gün anlarsın.

♥ Bütün kadehlerimi hep sana adıyorum Hep senin için bu bir bir boşalan şişeler Umutsuzluğum sarhoşluğum senin eserin Senin yüzünden bu delicesine içmeler...

♥ Seni görmediğim günler Karanlıktayım katran gecelerdeyim Cehennem misali bir yerdeyim Bir demir nasıl paslanır bir elma nasıl çürürse İşte öyleyim...

♥ HEY SEN! senseni özleyenin haberindenhabersizce özlemle özlenmektesin.sen varya sen özlediklerimin içinde en güzelen büyük özlemimsin.

$en! $€vEreq Ya$amaq $uçsa AzRailim $en Ol al Canımı !!!! .... !!!!

Dünya unutursa dönmeyi, Rüzgar unutursa esmeyi, Asiklar unutursa sevmeyi, Belki o zaman unuturum seni ...

Seni Unutmak İcin Bir Sigaranın Üstüne Yazdım İsmini Sigaram Bİttiginde Ne güzel Kurtulacaktım Senden Ama Nerden Bilebilirdim ki Seni Duman Duman İCİME CEKTİGİMİ ....

Gül nedir ki,solup gider.Gün nedirki,gelip geçer.Ateş nedir ki, söner gider. Ama sana olan sevgim sonsuzdur. Ancak "MEZARDA" biter ......

Ben seni unutmak için sevseydim sana olan tutkunluğumu kalbime değil günesin çıktığı zaman kaybolan buğulu camlara yazardım ......

Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamı taşısaydı ve sen bana seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inan ki birtanem her gün yağmur yağardı.
.....
Paketimdeki son sigarayla silahımdaki son kurşunu senin için ayırdım. Seni düşündüğüm zaman son sigarayı yakarım. Seni unuttuğum zaman son kurşunu kafama sıkarım...

Bizim sözümüz dosta tatlı düşmana kurşundur. Namerte hançer merte candır. Canımız dosta feda düşmana beladır. Dostluğumuz yücedir ölümüne kadar alınıp satılamaz ...

Yanağına konan kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde,
Hissettiğin o bir damla serinliği benimle paylaşmak istersen,
Yönünü rüzgara dön ben o rüzgardayım......

Bir yudum zehir olsan, bir an bile düşünmeden seni içerdim,
Sırf seninle bir olmak ve seni içimde hissetmek için.....

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİRKİ GÜLÜM BEN SENİN İÇİN YAŞAMAYI GÖZE ALMIŞIM.

Seçenekler
Atlanilacak Forum:
Forum powered by fusionBoard
Bu Başlığı Paylaş
URL:
BB Kodu:
HTML:
Zurna Üye Girişi
Kullanıcı Adı

Parola

Hey Sen Hala Zurnacı Olmadınmı?
Buraya Tıklayarak Sende
Zurnacı Olabilirsin :)

Parolanızı Mı Unuttunuz?
Buraya Tıklayın
Anket
Sitemizin Yeni Tasarımını Beğendinizmi?

Oy vermek için üye olmanız gerekmektedir.
Kısa Mesajlar
Mesaj göndermeniz için üye olmanız gerekmektedir.

06/09/2010 08:09
Pfft

06/09/2010 08:08
ya shbt yokmu kmse yokmuuuuuuuuuuuuuu
uuuuuuuuuuuuuuuuuu
uuuuuuuuuuuuuuuuuu
uuuu

28/08/2010 02:39
Slm

24/08/2010 15:09
Ofs

16/08/2010 18:58
slm millet nasılsınız ben burhan Wink

30/01/2010 19:02
selam millet ben kıbrıstan yahya yeni üye oldum herkese slm

13/01/2010 23:33
aynen benim de açılmıyor nasıl bişese Angry

04/01/2010 06:44
sohbet açılmıyo ya

11/11/2009 00:36
güzel oldu güzel ben beğendim Smile

10/11/2009 07:39
abooooooooooo beğenin hea işin içine tava girdi vaLLa çeLik tabanLı tava hihi ((: Pfft

Sayfa oluşturulma süresi: 0.11 saniye 48,783 Tekil Ziyaretçi
   | Üye OL! Şifremi Unuttum?
LİNK | LİNK